Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır terörist TOGG Hudut boyner abd bbp mühimmat Kuşadası Belediyesi zam

Türk Telekom , Burulaş ile İşbirliğine Gitti

Türkiye’nin iletişim ve eğlence teknolojileri lideri Türk Telekom, sunduğu deniz taşımacılığı ve havacılık hizmetleriyle ulaşıma yepyeni bir boyut getiren Burulaş ile işbirliğine gitti. Gerçekleştirilen işbirliği kapsamında Bursa Deniz Otobüsleri deniz seferleri, Burulaş Havacılık helitaksi ve deniz uçağı kullanan Türk Telekom Prime müşterileri yüzde 20 ek indirimden faydalanacak.

Türk Telekom Prime müşterileri Burulaş Havacılık’ın Gemlik-Haliç arası karşılıklı deniz uçağı seferlerinde ve Helitaksi Bursa-Şişli-Kadıköy-Atatürk Havalimanı karşılıklı seferlerinde ayrıcalıklı fiyatlarla uçma şansı yakalayacak.

Türk Telekom Prime müşterileri deniz ulaşımında da ayrıcalıklı

Türk Telekom Prime müşterileri, Burulaş Havacılık hizmetlerine ek olarak Budo’nun deniz seferlerinde de indirimli fiyat ayrıcalığından yararlanacak. Yüzde 20 indirim, Budo’nun Mudanya-Kabataş seferlerine ek olarak yaz sezonunda başlayacak olan Erdek-Avşa, İstanbul-Avşa, Bursa-Büyükada ve Büyükçekmece hatlarında da geçerli olacak. Kampanya 30 Eylül’e kadar devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.