Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank vakıfbank vodafone

Türk Telekom'dan ‘Anneler Günü’ne Özel Bi’dünya Fırsat

Türk Telekom, Bi’Dünya Fırsat platformu kapsamında anneler gününe özel gerçekleştirdiği marka iş birlikleriyle müşterilerinin hayatına değer katmaya devam ediyor. Türk Telekomlular, Anneler Günü kampanyası ile Boyner, Çiçeksepeti, Hotiç, Madam Coco ve Setur’dan yapacakları alışverişler için çeşitli indirim ve fırsatlardan yararlanabilecek.


Türk Telekom, gerçekleştirdiği marka iş birlikleriyle, ev tekstilinden, ayakkabıya, çiçekten seyahate birçok alanda, Anneler Günü’ne özel avantajlar sunuyor. Türk Telekom bireysel müşterileri, 31 Mayıs’a kadar geçerli olan Anneler Günü özelindeki kampanyalar ile Boyner, Çiçeksepeti, Hotiç, Madam Coco ve Setur gibi birbirinden değerli markalardan cazip indirim ve fırsatlarla alışverişin keyfini yaşayacak.

Türk Telekom’un bireysel müşterileri için hayata geçirdiği anneler günü kampanyası kapsamında Türk Telekomlular;

-Boyner’de, 16 Mayıs’a kadar, 250 TL ve üzeri alışverişe anında 50 TL indirim;
-Çiçeksepeti’nde, 31 Mayıs’a kadar rozetli ürünlerde %15 indirim;
-Madam Coco’da, 31 Mayıs’a kadar 100TL ve üzeri alışverişlerde anında 20 TL indirim;
-Setur’da 31 Mayıs’a kadar, mevcut indirimlere ek %5 indirim; 
-Hotiç’te 31 Mayıs’a kadar tüm alışverişlerde %10 indirim imkanı yakalıyorlar.

Anahtar Kelimeler:
Türk TelekomBoynerSETUR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.