Öne Çıkanlar Anadolu Sağlık Merkezi TURİST şanlıurfa Muratbey botoks ne işe yarar botox ne işe yarar botox nasıl yapılır Dragon Kapsülü botoks tskdan savunmaya yatırım ortadoğu yılmaz büyükerşen

Türkiye Petrolleri’ne Üst Düzey 3 Atama

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Anonim Şirketi’n de Fatih Özmen, Şakir Memikoğlu ve Hasan Yiğit atama aldı.

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Anonim Şirketi’nin Genel Müdür Yardımcılığı ve Mali İşler Direktörlüğü’ne Fatih Özmen atandı.

Otomotiv, sağlık, telekomünikasyon, gıda ve akaryakıt gibi farklı sektörlerde mali ve finans departmanlarında çeşitli görevler üstlenen Fatih Özmen, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Anonim Şirketi’nin Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Fatih Özmen Kimdir?


 Özmen, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans ve yüksek lisans öğrenimini tamamladı. Ford Otosan Otomotiv Anonim Şirketi’nde Muhasebe Uzmanlığı, VKV Amerikan Hastanesi’nde Finans Süpervizör’ü, Fritolay Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nde Muhasebe Müdürü, Avea İletişim Hizmetleri Anonim’de de Muhasebe Müdürü olarak çalıştı. Daha sonra  Levi Strauss’ta Mali İşler Müdürü ve Oger Telekom’da Finans Direktörü olarak çalıştı. Son olarak ise Landmark International Tekstil Ticaret Anonim Şirketi’nde Finans Direktörü olarak görev aldı.



Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Anonim Şirketi’ne İki Yeni Atama

CFO, Fatih Özmen’in yanı sıra Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Anonim Şirketi’nde iki üst düzey atama daha gerçekleştirildi.

Petrol Ofisi Anonim Şirketi’nde farklı lokasyonlarda, Bölge Satış Müdürü ve Lukoil’de Madeni Yağ Satış Müdürü olarak görev alan Şakir Memikoğlu, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Anonim Şirketi’nin Satış Direktörlüğü görevine getirildi.



Daha önce akaryakıt sektöründe Yatırımlar ve İş Geliştirme Müdürü olarak görev alan Hasan Yiğit ise Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş.’de İkmal ve Lojistik Direktörlüğü görevine getirildi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.