Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli akbank

Yapı Kredi 6. Kez Nakit Yönetimi Alanında Sektör Lideri

Yapı Kredi, dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney tarafından her yıl düzenlenen ‘Nakit Yönetimi’ alanında yapılan araştırma kapsamında “Sektör Lideri” seçildi. Üst üste altıncı kez bu ödülün sahibi olan banka, uzun yıllardır devam ettirdiği ödül alma geleneğini de sürdürmüş oldu.

"Aralıksız 6 yıldır “Nakit Yönetimi Alanında Türkiye’nin Sektör Lideri” seçilmenin gururunu yaşıyoruz"

Nakit yönetimi alanındaki çalışmalarının böylesine önemli bir ödülle taçlandırılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Adalı, “Yapı Kredi olarak nakit yönetimi alanında öncü ve yaratıcı çözümlerimizle müşterilerimizin hayatındaki sınırları kaldırarak uzun yıllardır yüksek müşteri memnuniyeti yaratıyoruz. Katılımcı sayısı açısından en geniş kapsamlı anketlerden biri olan bu araştırmada aralıksız 6 yıldır “Nakit Yönetimi Alanında Türkiye’nin Sektör Lideri” seçilmenin gururunu yaşıyoruz. Böylesine önemli ve prestijli bir araştırmada lider olarak gösterilmek daha fazlasını gerçekleştirmek adına bizlere güç veriyor. Yapı Kredi olarak ülke ekonomisine can veren farklı ölçeklerdeki tüm firmaların ihtiyaç duydukları her alanda daima yanlarında olmaya ve hayatın koyduğu sınırları kaldırmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.