Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti kınama ihracat çin Türk Ekonomi Bankası Prof. Dr. Nevzat Tarhan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel bugünün gündemi tüpraş Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Yapı Kredi Portföy Ödül Geleneğini Sürdürdü

Yapı Kredi Portföy, ödül kazanma geleneğini TSPB 5. Sermaye Piyasaları Ödülleri ile 2020 yılına taşıdı. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından 4. kez ödüllendirilen şirket, Portföy Yönetimi kategorisinde “Emeklilik Yatırım Fonları Getiri Lideri-2019” ödülünün sahibi oldu.

Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, Yapı Kredi Portföy’ün sektörün önde gelen şirketlerinden biri olmasında kaliteli insan kaynağının ve sektördeki deneyiminin önemini belirtirken, ödülle ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu:

“Sektörünün lider kurumlarından Yapı Kredi Portföy olarak 2019 yılsonu verileri itibariyle kurumsal ve bireysel müşterilerimize yönelik yatırım fonu, emeklilik fonu, serbest fon ve kişiye özel yatırım modellerinden oluşan iş hacmimizle toplam yaklaşık 39 milyar TL büyüklüğünde varlığı yönetiyoruz. Kaliteli insan kaynağımız ve uzmanlığımız ile müşterilerimize her daim değer yaratma vizyonumuzla çalışıyoruz ve bu emeğin karşılığı olarak her sene saygın kurumlarca ödüllere layık görülüyoruz.

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği 5. Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde geçmiş senelerde olduğu gibi bu sene de Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Karma Emeklilik Yatırım Fonu’nun (ALR) performansı ile dördüncü kez ödül kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kazandığımız bu ödül, kurum olarak ne kadar doğru yolda ilerlediğimizi bir kez daha kanıtladı. Alanımızda göstermiş olduğumuz başarılarımızın ve güçlü performansımızın ödüllendirilmesi bizi ayrıca gururlandırıyor. Bu doğrultuda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.