Öne Çıkanlar meb adana cumhurbaşkanı erdoğan haberleri KPSS TOGG Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan ayhan barut CHP Sözcüsü Öztrak CHP İzmir Milletvekili Kani Beko Generali Sigorta AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz gazi

Yapı Kredi Portföy “Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi” Seçildi

Yapı Kredi Portföy, uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Portföy yönetimi alanında Türkiye’nin önde gelen kurumları arasında bulunan Yapı Kredi Portföy, 2020 yılı için Global Brands dergisi tarafından “Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi” seçildi.

39 milyar TL’lik varlığı yönetiyor

Sektörün öncü şirketlerinin başında geldiklerini belirten Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, Yapı Kredi Portföy’ün her sene artan müşteri memnuniyeti ile ulusal ve uluslararası arenada daha fazla takdir gördüğünü söyledi. Peker, şirketin elde ettiği başarılar hakkında şu değerlendirmede bulundu: “Yapı Kredi Portföy olarak en büyük hedefimiz müşterilerimizin, yüksek güven ile yatırımlarını emanet edebilecekleri bir portföy yönetimi hizmeti sunmak. Her sene artan müşteri memnuniyeti ile hedefimize ulaştığımızı görmek bizleri çok memnun ediyor. Kurumsal ve bireysel müşterilere yönelik kurulmuş 35 yatırım ve serbest fon, 26 emeklilik fonu ve kişiye özel yatırım modellerinden oluşan iş hacmimiz ile yaklaşık 39 milyar TL’lik varlığı yönetiyoruz.

Global Brands tarafından tüm süreçlerimiz titizlikle değerlendirildi. İnovasyon, kalite, marka yönetimi, portföy yönetimi süreçlerimiz, getiriler ve müşteri hizmetleri alanlarındaki üstün başarımız sonucunda bu önemli ödüle layık görüldük. Tüm bu kriterlerde yüksek performans sergilememiz, müşterilerimizin bizlere duyduğu güveni teyit ederken, önümüzdeki yıllarda da daha fazlasını başarmak adına bizlere motivasyon kaynağı oldu.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.