Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kara Harp Okulu emniyet cumhurbaşkanı 31 Mart yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri 30 Mart 2024 Pazar Gündemi

Yapı Kredi’den Ticimax İş Birliği İle Kobi’lere Özel “e-Ticaret Paketleri”

Türkiye’nin sınırları kaldıran bankası Yapı Kredi, KOBİ’lere e-ticaret alanında destek olmaya devam ediyor. Sunduğu yenilikçi hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Yapı Kredi, Ticimax iş birliği ile hazırlanan “E-Ticaret Paketleri” aracılığıyla KOBİ’lere e-ticaret sitesi kurulum hizmetleri için destek sunuyor. 

KOBİ’lere destek olmak için pek çok çalışmaya imza atan bankanın Ticimax ile hazırladığı “E-ticaret Paketleri”, işini e-ticaretle büyütmek isteyen KOBİ’ler için çok sayıda avantaj içeriyor. Eko, Eko Plus, Eko Max ve E-İhracat gibi dört ayrı seçeneğin sunulduğu “E-Ticaret Paketleri” kapsamında KOBİ’ler, e-ticaret sitesi kurulumundan pazaryeri entegrasyonuna, arama motoru optimizasyonundan kargo yönetimine kadar ihtiyaç duyacakları her özelliğe kolayca ulaşabiliyor.  
 
KOBİ’lere özel sunulan tüm e-ticaret hizmeti ve desteklerine ek olarak, paketten yararlanan Yapı Kredi müşterileri, Sanal POS’ta avantajlı fiyatlardan yararlanmanın yanı sıra 3 ay ertelemeli ve 9 taksit seçeneğine de sahip oluyor. 

"KOBİ bankacılığı alanında öncü bir banka olarak, sunduğumuz destekleri hız kesmeden sürdüreceğiz"

Son dönemin yükselen trendi e-ticarette var olmak ve buradaki işlerini büyütmek isteyen KOBİ’lere destek sunmaya devam ettiklerini belirten Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, “Hayatın her alanında dijitalleşmenin etkisini görüyoruz. Birçok işin dijital ortama taşındığı bir dünyada e-ticaret KOBİ’ler için çok önemli fırsatlar sağlıyor. Biz de KOBİ’lerimize her alanda olduğu gibi e-ticarette de destek veriyoruz. “Hizmette Sınır Yoktur” anlayışımızın bir sonucu olarak onlara özel birçok çalışmaya imza atıyoruz. Son olarak Ticimax ile hayata geçirdiğimiz “E-Ticaret Paketleri” ile KOBİ’lerin ihtiyaç duyabilecekleri çok sayıda özelliği bir arada bulmalarına imkan tanıyarak, işlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz. KOBİ bankacılığı alanında öncü bir banka olarak, sunduğumuz destekleri hız kesmeden sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.