Öne Çıkanlar terörist Covid19 Koronavirüs rusya abd chp Pandemi tbmm vakıfbank cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gündem özeti CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

Yapı Kredi’nin Kitaplardan Kurulan Dev Yeni Yıl Ağacı 30 Okula Destek Olacak

Yapı Kredi 75. yaşını çocukları ve gençleri sevindirerek uğurluyor. Yapı Kredi Genel Müdürlüğü ve Yapı Kredi Bankacılık Üssü’nde her yıl geleneksel olarak kurulan dev yılbaşı ağacı bu yıl kitaplardan oluşturuldu. Yapı Kredi tarafından satın alınan 10 bin kitap 31 Aralık’tan sonra, 30 okula gönderilecek. 

Yapı Kredi Genel Müdürlüğü ve Yapı Kredi Bankacılık Üssü’ndeki yılbaşı ağaçları Yapı Kredi Yayınları’ndan 10.000 kitap kullanılarak kuruldu. Proje kapsamında kitaplar, 20 ilkokul, 4 ortaokul ve 6 liseye ulaştırılacak.  Yapı Kredi çalışanlarının da katkılarıyla bu sayı daha da artacak.

Yapı Kredi Gönüllüleri Yılbaşı Panayırı’nda…

Yapı Kredi, kurulduğu günden bu yana sadece finans alanında değil kültür sanattan eğitime kadar topluma değer katan birçok projeye imza atıyor. Bu yılbaşı döneminde ise Banka, Genel Müdürlük Binası ve Bankacılık Üssü’nün kapılarını sivil toplum kuruluşlarına açarak rengârenk bir yılbaşı panayırı düzenledi. Genel Müdürlük ve Bankacılık Üssü’nde aralarında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Türk Eğitim Vakfı (TEV), Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Deniz Temiz Derneği’nin (TURMEPA) de bulunduğu 18 sivil toplum kuruluşu stant açarken, Yapı Kredi Gönüllüleri de destekledikleri STK’ların standında görev aldı. Yapı Kredi çalışanları da bu yılbaşında sevdiklerine vermek istedikleri hediyeleri toplam 5 gün boyunca bu stantlarda sergilenen ürünlerden seçti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.