Yapi Kredi’ye En İyi Özel Bankacilik Ödülü

Türkiye’de özel bankacılığı hayata geçiren ilk banka olan Yapı Kredi, özel bankacılık müşterileri için tasarladığı ürünler ve danışmanlık hizmetleriyle “Global Banking & Finance Awards 2020”de “Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık” ödülünün sahibi oldu.

Finans sektöründeki yenilikleri, ilerici ve ilham verici değişimleri değerlendiren ödüller hakkında Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, şu değerlendirmede bulundu: Her yıl varlık yönetimi, bankacılık, sigorta, gibi birçok dalda dünyanın en iyi firmalarını değerlendiren ‘Global Banking & Finance Awards 2020’den bankacılık alanında büyük bir ödülü almış olmanın gururunu yaşıyoruz. Yapı Kredi olarak Özel Bankacılık müşterilerimize ‘Hizmette Sınır Yoktur’ anlayışımızla, müşteri memnuniyetini odağımıza alarak değer yaratıyor ve hayatın önlerine koyduğu sınırları kaldırıyoruz. Deneyimli kadromuz ve özel hizmetlerimizle müşterilerimizi ayrıcalıklı kılmaya, varlık yönetimi ve bankacılık alanında tüm ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanıyoruz.  Türkiye’yi özel bankacılık ile tanıştıran banka olarak, önümüzdeki dönemde de iştiraklerimizle birlikte aynı heves ve motivasyonla daha da güçlenerek, dijital yeniliklerimize her gün bir yenisi daha ekleyerek müşterilerimizin memnuniyetini en yükseğe taşımaya devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.