Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Yapı Krediye Euromoney’den 3’üncü Kez Ödül

Yapı Kredi, “Dış Ticaret Finansmanı Araştırması 2017” kapsamında müşteri odaklı yaklaşımı ve ihtiyaca yönelik ürün ve hizmetleriyle dış ticaret yapan şirketlerin oylarıyla Euromoney tarafından, üst üste üçüncü kez “Türkiye’nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası” seçildi.

“Tüm Kurumlara Üst Seviyede Hizmet Sunuyoruz”

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Feza Tan, ülke ekonomisine katkıda bulunan farklı ölçekteki tüm kurumlara üst seviyede hizmet sunduklarını belirtti. Tan,  müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına yönelik danışmanlık hizmeti sağlayarak, kolay ve güvenilir bir şekilde finansman ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra tahsilatlarında ve ödemelerinde önerdiğimiz alternatiflerle de çözüm ortağı oluklarını ifade etti.

“Ödül Müşterilerimizle Kurduğumuz Karşılıklı Güven İlişkisini Gösteriyor”

Alanında deneyimli uzman ekiple, dış ticaret finansmanı bağlamında yaygın muhabir ağlarını kullandıklarının altını çizen Tan şunları söyledi:

“Akreditif kredisi, harici garantiler, kabul/aval kredileri, ülke kredileri, Eximbank kredileri, sigortalı ihracat finansmanı, forfaiting ve ihracat faktoringi ile birlikte ithalat ve ihracat işlemlerine yönelik ürün ve hizmetler sunuyoruz. Ayrıca firmaların yurt dışı finansman imkânlarından yararlanmalarına da yardımcı oluyoruz. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), International Finance Corporation (IFC) veya Avrupa Yatırım Bankası (EIB) tarafından sağlanan fonlardan da müşterilerimizin yararlanmalarına imkan tanıyoruz. Euler Hermes, SACE, EKF gibi geleneksel ihracat kredi kuruluşlarını desteğinin yanı sıra Japon Exim, Kore Exim, Tayvan Exim gibi ülke kredisi kuruluşları ile çerçeve anlaşmaları veya projeye özel anlaşmalar gerçekleştiriyoruz.
Tam üç senedir Euromoney tarafından yürütülen araştırmada müşterilerimizin oylarıyla birinci seçilmek, müşterilerimizle kurduğumuz karşılıklı güven ilişkisinin çok önemli bir göstergesi niteliğinde. Kurumsal ve Ticari Bankacılık alanında son derece başarılı bir yılın ardından, finans kurumlarının müşterileri özelinde araştırılan ve binlerce katılımcının oylarıyla belirlenen bu araştırmada ilk sırada yer almaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.”
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.