Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi gündem özeti galatasaray abd çin chp pkk Koronavirüs terörist suriye tesk genel başkanı bendevi palandöken

Yeni BMW M4 Fabrikadan Continental Lastikleriyle Çıkıyor

BMW piyasaya çıkacak yeni M4 modeli için Continental'in SportContact 6 lastiklerine güveniyor. Continental 275/40 ZR18 (103Y) XL ve 285/35 ZR19 (103Y) XL ebatları için dünya çapında onay aldı. Teknik tasarımı; yüksek hızlarda yol tutuşu, direksiyon hâkimiyeti ve sürüş dengesine odaklanan SportContact 6, AB lastik etiketinin ıslak kavrama kategorisinde en iyi derecesini alarak ıslak yolda fren performansını da gözler önüne serdi.

Araba ile yol arasındaki tek temas noktası olan lastiklerin en iyi sürüş deneyimini yaşamak için çok önemli bir rol oynadığını belirten Continental Orijinal Ekipman Lastikleri Geliştirme Müdürü Dr. Holger Lange, "Mühendislerimiz aracın modeline en uygun ve performansını en iyi şekilde destekleyen OE (Orijinal Ekipman) lastiklerini geliştirdiler. Continental olarak araç üreticilerinin beklentilerini tam anlamıyla karşılamak amacıyla lastik geliştirme konusunda kendileriyle yakın işbirliği içinde çalışıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.