‘1 Milyonuncu Passoligli Madrid’e Gidiyor’

Son iki sezondur Passolig Kart Ligi’nde zirveyi kimseye bırakmayan Galatasaray, kart sayısında 1 milyona ulaştı.1 milyonuncu Galatasaray Passolig Kart sahibi, Galatasaray kafilesi ile birlikte Madrid’e gidiyor.

Passolig Kart Ligi’nde zirvede yer alan Galatasaray, bir milyon kart barajını aşan ilk kulüp oldu. Passolig, 1 milyonuncu Galatasaray Passolig Kartı satın alan taraftarlara sürpriz bir hediye hazırladı. Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden sarı-kırmızılıların 6 Kasım 2019’da oynanacak Real Madrid karşılaşmasında 1 milyonuncu Passolig Kart sahibi, Galatasaray Futbol A Takımı ile takım uçağında Madrid’e giderek, takımını Santiago Bernabeu Stadı’nın tribünlerinden destekleyerek unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.