A Erkek Basketbol Milli Takımı Deplasmanda Yunanistan'a Mağlup Oldu

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu üçüncü maçında A Erkek Milli Takımımız deplasmanda Yunanistan’a 72-71’lik skorla kaybetti. 



Millilerimiz B Grubu'ndaki dördüncü maçında 28 Şubat Pazartesi günü Yunanistan ile bir kez daha karşı karşıya gelecek. İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak ve NTV’den de naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Asbaşkanları, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı ve TBF yetkilileri takip etti.

Ano Liossia Olimpik Spor Salonu’nda oynanan ve NTV’den de naklen yayınlanan müsabakaya Ay-yıldızlılarımız; Kenan Sipahi, Shane Larkin, Melih Mahmutoğlu, Metecan Birsen ve Oğuz Savaş beşiyle başladı. Müsabakanın ilk yarısını millilerimiz 40-32 geride bitirdi.

A Erkek Milli Takımımızda Melih Mahmutoğlu 21, Shane Larkin ve Samet Geyik 10’ar sayıyla mücadeleyi noktaladı. Yunanistan’da ise Dimitrios Agravanis ve Georgios Papagiannis 14’er sayıyla oynadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.