Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları palandöken çin

A Milli Takımımız Letonya'ya Yenildi

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda D Grubu’nda A Milli Erkek Takımımız son maçında Letonya'ya 89-79 yenilerek grubu 4. olarak tamamladı ve Son 16 turunda İspanya'nın rakibi oldu. 

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda A Milli Erkek Takımımız, Letonya karşısında ilk çeyreği 24-22 geride tamamladı. İkinci çeyrekte Porzingis ile sayılar üreten Letonya soyunma odasına 47-38 önde giden taraf oldu.

Üçüncü periyotta Cedi ile basketler bulan Millilerimiz üçüncü periyodu 69-63 geride kapadı. Son periyodun başlarında Erkan Veyseloğlu ve Melih’in de basketiyle durumu 69-67’ye getirmesine karşın karşın çekişmeli geçen mücadeleyi Letonya, A Milli Takımımız karşısında 89-79 önde tamamladı.

Alınan bu mağlubiyetle millilerimiz grubu 2 galibiyet, 3 Mağlubiyet ile 4. olarak tamamlayarak C Grubu’nun lideri İspanya ile Son 16 mücadelesinde eşleşti. A Milli Takımımız ile İspanya arasındaki mücadele, 10 Eylül Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.