Abdurrahim Albayrak, "Her Şey Bizim Elimizde"

Galatasaray-Beşiktaş maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, "Şampiyonluk için 270 dakikamız var. Her şey bizim elimizde." dedi.

Derbi maçının galibiyetinden sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Abdurrahim Albayrak, "Allah’ıma şükürler olsun ki kazandık. Çok zor bir maçtı. Beşiktaş’ın futbolunu, takımını, yedeklerini biliyoruz. Hocamızın söylediği her şeyi harfiyen futbolcu arkadaşlarımız yerine getirdi. Hepsinin alnından öpüyorum. Teknik ekibe de çok teşekkür ediyorum. Gecemizi, gündüzümüzü hep beraber Florya’ya verdik. Her zaman olduğu gibi bir ekip ruhu sergiledik. Hepimiz inanılmaz bir motivasyonla beraber bu maçın kazanılmasında en büyük faktörlerden biri olduk. Zaten stadımızda muhteşem taraftarımızın önünde oynadığımız maçlarda yenemeyeceğimiz takım yoktu. Bugün de çok güçlü bir Beşiktaş’ı yendik. Onun mutluluğunu yaşıyoruz. Beşiktaş’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Çok iyi mücadele ettiler. Biz daha çok pozisyona girdik, daha da atabilirdik.”

“Şampiyonluk için 270 dakikamız var. Her şey bizim elimizde. İnanıyorum ki 270 dakikayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Şimdi en önemli maçımız Akhisar maçı. Yarından itibaren bu maçın hazırlıklarına başlayacağız. İnşallah oradan da galip gelip yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.