adidas Football Türkiye, Gomis ile Anlaştı

Ligin en çok konuşulan Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Bafétimbi Gomis, adidas Football Türkiye ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fransız futbolcu Bafétimbi Gomis, 2017 – 2018 Sezonu Süper Lig’de oynadığı 6 maçta, toplam 7 gol ve 2 asist kaydederek sezonun en çok konuşulan isimlerinden biri olan Fransız futbolcu Bafétimbi Gomis, geçtiğimiz hafta attığı imza ile adidas Türkiye Futbol ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması yaptı. Galatasaraylı Bafétimbi Gomis, 2020 yılına kadar adidas sponsorluğunda sahaya çıkacak.

Bafétimbi Gomis yeni sponsorluğundan oldukça memnun olduğunu, adidas ürünleriyle sahada fark yaratmaya devam edeceğini  belirtti ve sponsorluğunu duyurduğu sosyal medya paylaşımında “artık bir adidas sporcusuyum” sözlerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.