Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla suriye chp niğde milletvekili ömer fethi gürer google akbank vodafone ato CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak tim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem başlıkları

Altın Kafa “Sajjad”

2016-2017 sezonu başında İran Süper Lig takımı İstiklal ‘den Alanyaspor' a transfer olan ve devre arasında Naft Tehran  takımına giden Sajjad Shahbazzadeh, takımının geçtiğimiz akşam Tractor Sazi'yle oynadığı kupa finaline, galibiyeti ve kupayı getiren gole imza atarak,  İran’da geçtiğimiz hafta en çok konuşulan futbolcu olarak dikkat çekti.

Alanyaspor forması giyerken, 88. dakikada Galatasaray'a attığı gole benzer bir kafa vuruşuyla takımına 1-0' lık galibiyeti getiren İranlı futbolcunun Galatasaray'a attığı golde, yayıncı kuruluş tarafından haftanın en güzel üç golü arasında gösterilmişti.

Önümüzdeki sezon tekrar bir Türk takımının formasını giymesi beklenen yıldız oyuncunun, devre arasında Alanyaspor’dan İranlı efsane futbolcu Ali Daei'nin çalıştırdığı Naft Tehran takımına transfer olmuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.