Öne Çıkanlar meb adana cumhurbaşkanı erdoğan haberleri KPSS TOGG tesk genel başkanı bendevi palandöken ayhan barut bendevi palandöken gündem özeti Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kanyon gazi

Arda: Barcelona Dünyanın En İyi Futbolunu Oynuyor

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Barcelona’da oynanan futbol ve şampiyonluk yarışı hakkında açıklamalarda bulundu.

Katalan radyosu RAC1'e konuşan Turan, takımına faydalı olmak istediğini kaydederek, "Barcelona dünyanın en iyi futbol oynayan takımı. Biraz kaliteli bir oyuncuysan kolay bir şekilde uyum sağlayıp, bunun zevkini çıkarıyorsun" dedi.

Barcelona'nın ligde bir maç eksiğine rağmen en yakın rakibi Atletico Madrid'in 3 puan önünde yer almasının önemli olduğunu ancak şampiyonluk yarışının uzun süreceğini vurgulayan Arda, "Gerek Atletico gerekse Real Madrid kalan tüm maçlarını kazanabilir" şeklinde konuştu.

Barcelona'da şimdiye kadar orta saha ve forvette görev yaptığını hatırlatan milli futbolcu, "Her iki mevkide de oynamaktan mutluyum. Futbol tarihinin en iyi takımlarından birinde önemli bir yere sahip olmak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.