Öne Çıkanlar Koronavirüs terörist abd chp deprem İsrail mhp CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan konser CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin 5 Nisan 2024 Gündem Özeti 9 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti

Aydın Karabulut İmzayı Attı

Antalyaspor, geçen sezon Gençlerbirliği'nde forma giyen orta saha oyuncusu Aydın Karabulut ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen sezon Gençlerbirliği'nde forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Aydın Karabulut ile Atilla Konuk Tesisleri'nde düzenlenen törende 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Önümüzdeki sezon için ilk imza törenini Aydın Karabulut ile gerçekleştirdiklerini söyleyen Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, “Kendisiyle 2 yıllık süreçte beraber olacağız. Takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Çok takdir ettiğim, ligimizde potansiyel olarak yüksek bir oyuncu. Kendisinin oyun yapısının, bizim oyun yapımızla da örtüştüğünü düşünüyorum” dedi.

“Şampiyonluğa Oynamak İstiyorum”
Son dönemde Antalyaspor'un hızla yükselişe geçen bir camia olduğunu belirten Aydın Karabulut ise “Burada olmak benim için büyük bir şans. Çok mutluyum. İki yıl mukavele imzaladık. Hedeflerimiz yukarıda olmak yani şampiyonluğa oynamak istiyorum. Kulüp açısından Türkiye'de daha iyi bir yer yok. Ayrıca idari anlamda ve futbolcu açısından da aynı şeyi düşünüyorum ” diye konuştu.

Aydın Karabulut Kimdir?
Almanya'da Herta Berlin'in alt yapısında futbola başlayan Aydın Karabulut, Türkiye kariyerine 2005'te Beşiktaş'ta başlamasının ardından, Ankaraspor, Ankaragücü, Karabükspor, Göztepe, Elazığ, Sivasspor, Bursaspor ve Gençlerbirliği forması giydi. Aydın Karabulut, geçen sezon Gençlerbirliği formasıyla 31 maçta 3 asist ve 3 gol kaydetti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.