Öne Çıkanlar Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ito bitlis milli savunma bakanlığı ukrayna FLOmum marka yüzü İstanbulun sokak lezzetleri Duadır XL-S Nutrition Miraç Filminin konusu

Aziz Yıldırım'dan Olay Sözler

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelenmesinden sonra,  Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın teknik direktör Vitor Pereira'yla yaptığı konuşma, sosyal medyada geniş yer buldu.

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇINDAN SONRA

Maçın ertelendiğinin açıklanması sonrası Aziz Yıldırım'ın Can Bartu tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira ile yaptığı görüşme, kulüp televizyonuna yansıdı. Yıldırım'ın Pereira'ya yönelik, Türkçe olarak ve el işaretleriyle, "Galatasaray-Beşiktaş maçından sonra" demesi sosyal paylaşım sitelerinde, henüz tarihi açıklanmayan derbinin ne zaman oynanacağının nasıl bilindiği eleştirilerini beraberinde getirdi.

 



RAKİP TARAFTARLAR ÇILGINA DÖNDÜ

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi televizyonuna yansıyan görüntüler, sosyal medyada bir anda yayılırken, özellikle şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile rekabette olan Beşiktaş taraftarlarının tepkileri dikkati çekti.



GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİSİ 32. HAFTADA

Süper Lig fikstürüne göre 32. haftadaki Galatasaray-Beşiktaş derbisi, 8 Mayıs Pazar günü oynanacak.



GÖREVLİDEN DİKKAT ÇEKEN HAREKET

Aziz Yıldırım, derbinin ertelenmesinin arifesinde maçın oynanacağı tarihi söylerken FB TV kameraları olayların her saniyesine tanıklık etti. Bu sırada Fenerbahçeli bir görevlinin kameramana eliyle gitmesini işaret etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.