Öne Çıkanlar Dragon Kapsülü atila sertel sarıyer belediyesi dr fevzi özgönül ülkeye gelen yabancı turist sayısında azalma turist sayısında azalma varmı gelen turistler bismil muratbey peynirleri tenis akıl dsi

Başakşehir Avrupa Maratonuna Beraberlikle Başladı

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki ilk maçında sahasında Medipol Başakşehir, Bulgar ekibi Ludogorets ile golsüz berabere kaldı.

Medipol Başakşehir, Ludogorets karşısında ilk tehlikeli atağını 9. dakikada yakaladı. Mossoro sağ kanattan ceza alanına girdi ve çizgiye inmeden altı pas içine ortasını yaptı fakat son anda Elia'dan önce savunma kafa vuruşunu yaparak tehlikeyi uzaklaştırdı. 

22. dakikada Ludogorets tehlikeli atağında volkan gole izin vermedi. Sağ kanattan gelen ortaya ön direkte Joao Paulo kafa vuruşunda yakın direk dibinde Volkan Babacan gole izin vermedi. 

Ludogorets iki dakika sonra yine tehlikeli geldi kalemize fakat volkan yine gole izin vermedi. Lukoki'nin ceza alanı dışı sağ çaprazdan şutunu yine Volkan Babacan direk dibinden çıkardı.

35. dakikada Volkan Babacan kalesinde devleşerek bir golü daha önledi. Wanderson'un kullandığı ve dar açıdan direkt kaleye gönderdiği şutunu direk dibinde Volkan Babacan yine çıkardı.

İlk yarıda etkili olamayan temsilcimiz Medipol Başakşehir gol yemeden soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti. 

İkinci yarıda temsilcimiz biraz kıpırdanmaya başladı ve 49. dakikada Kaptan Emre Belözoğlu ile etkili oldu. Adebayor'un topuk pası ile bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Emre Belözoğlu'nun aşırtma şutu kaleciden döndü.

62. dakikada bu sefer  Mossoro kaçırdı. Kalecinin hatalı pasında bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Mossoro, pas yerine kaleciyi geçmek isteyince takımın golden etti.

ilk yarıda kalesinde tehlikeler yaşayan temsilcimiz ikinci yarıda pozisyon üzerine pozisyon yakaladı. 67. dakikada Medipol Başakşehir adına bu kez Visca atamadı.  Elia'nın ortasına ceza alanı içinde yükselen Visca vuruşunu istediği gibi yapamadı ve atak sonuçsuz kaldı.

Kalan dakikalarda da karşılaşmadan gol sesi çıkmadı ve karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Grubun diğer maçında ise Portekiz ekibi Braga deplasmanda Alman ekibi Hoffenheim'i 2-1 yenerek C grubunda ilk haftayı lider tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.