Öne Çıkanlar filistin Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök milli savunma bakanlığı ırak Koronavirüs Metina Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev terörist ito A Milli Kadın Voleybol Takımı bitlis

Başakşehir, Kayseri'de 1 Puanı Zor Kurtardı

Medipol Başakşehir, deplasmanda Kayserispor ile 90+7 dakikada bulduğu penaltı golü ile 1-1 berabere kaldı. Alınan bu sonucun ardından Başakşehir puanını 58'e yükseltirken, Kayserispor ise puanını 33 yaptı.

Kayserispor 20. dakikada öne geçti. sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda iyi yükselen Kravets’in kafa vuruşunda top direğe çarptı ve Mert’in müdahalesi ile top çizgide kaldı. Şamil'in çizgide dokunduğu top filelere gitti. Maçın hakemi ilk olarak pozisyon için faul kararı verdi. Ardından VAR’a giden Yaşar Kemal Uğurlu Şamil'in kaleciye müdahelesi olmadığını değerlendirerek golü geçerli saydı. 1-0 

Yediği golden sonra baskısını iyice artıran Başakşehir, 35. dakikada sağ taraftan Visca’nın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Arda Turan’ın kafa vuruşunu kaleci Lung  topu güçlükle dışarı çellerek gole izin vermedi.

45. dakikada Başakşehir Visca ile gole çok yaklaştı. Topla ceza sahasına giren Visca iki kişiyi geçtikten sonra sağ çaprazda kelic Lung ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşunda Lung’a çarpan topu Umut Bulut çizgiden uzaklaştırarak gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı İstikbal Mobilya Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. 

62. dakikada Başakşehir Visca ile yine gole çok yaklaştı. Gökhan İnler'in savunmanın arkasına gönderdiği uzun pasta, sağ çaprazdan ceza alanına giren Visca'nın şutunda, top sağ direk dibinden auta gitti. 

Baskısını artıran Başakşehir aradığı beraberlik golünü 90+7 dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Adebayor'ın topu filelere göndermesiyle buldu. 1-1 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.