Beşiktaş, 1 Puanı Uzatmada Kurtardı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada Trabzonspor'un gollerini 45. dakikada Rodallega ve 47. dakikada Nwakaeme atarken, Beşiktaş'ın gollerini ise 57. dakikada Dorukhan ve 90+6 dakikada Mustafa Pektemek kaydetti. 

Beşiktaş ilk dakikalarda Güven ile etkili olurken karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını 31. dakikada hissettirdi. Adriano'nun ceza sahası dışından attığı şutu kaleci güçlükle müdahale edebildi.

45. dakikada Trabzonspor öne geçti. Rodallega düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 0-1

Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Trabzonspor ikinci yarıya gol ile başladı. 47. dakikada Nwakaeme’nin golüyle farkı ikiye çıkardı. 0-2

57. dakikada fark 1'e indi. Caner'in soldan ortaladığı topa ceza sahasında Dorukhan vuruşunda top filelere gitti. 1-2

65. dakikada Beşiktaş'ın beraberlik golüne kaleci izin vermedi. Ljajic'in kornerden ortaladığı topa ceza sahasında topa iyi yükselen Vida'nın kafa vuruşunu kaleci topu kornere gönderek gole izin vermedi.

Son bölümde beraberlik için iyice baskısını artıran ve 90. dakikada direğe takılan Beşiktaş aradığı golü 90+6 dakikada Mustafa Pektemek ile buldu. 2-2

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımlar puanları paylaştı. Her iki takımda bu sonuçla puanlarını 26'ya çıkarırken Puan cetvelinde avarajla Beşiktaş 3. sırada yer alırken, Trabzonspor 4. sırada yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporBeşiktaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.