Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem başlıkları hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan fırat kalkanı

Beşiktaş, Gaziantep'i 1-0 Yendi

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş Gaziantepspor'u tek golle geçerek 3 puanın sahibi oldu.

Beşiktaş ilk yarıda Gaziantepspor karşısında etkili başlayarak oyunun kontrolünü elinde tuttu. Siyah Beyazlılar etkili oyunun meyvesini 41. dakikada Vincent Aboubakar'ın golüyle aldı. 1-0

İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda oyunun kontrolü Beşiktaş'ta olmasına rağmen net pozisyonları Gaziantepspor yakaladı. Gaziantepspor yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyerek sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Beşiktaş bu sonuçla sezonun ilk devresini Lider Başakşehir'in 1 puan gerisinde 2. olarak tamamladı.

BEŞİKTAŞ PENALTI KAÇIRDI

Beşiktaş ikinci yarıda penaltı kazandı. Maçın normal süresinin bitmesine 10 dakika kazandığı penaltı atışını Oğuzhan Özyakup ile değerlendiremedi. Maçın 79 dakikasında Aboubakar, Barış Yardımcı ile girdiği hava topu mücadelesinde yerde kaldı. Hakim Penaltı noktasını gösterdi. Oğuzhan Özyakup'un kullandığı penaltı atışını kaleci Gökhan Değirmenci çıkardı. . 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.