Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

Beşiktaş ve Konyaspor PFDK’ya Sevk Edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Beşiktaş ve Atiker Konyaspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.
 
TFF’nin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş 6 Ağustos’da oynanan Süper Kupa maçında çıkan ‘saha olayları’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. Maddesi uyarınca ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın basın toplatışında ‘sportmenliğe aykırı açıklamaları’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. Maddesi gereği PFDK’ya sevk edildi.

Atiker Konyaspor ise aynı maçta gerçekleşen ‘çirkin ve kötü tezahüratı’ nedeniyle Süper Kupa Müsabaka Statüsü'nün 10/D maddesi ve’saha olayları’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edildi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.