Beşiktaş’tan Zorlu Galibiyet

Beşiktaş, Süper ligin 6.haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor’u 10 kişi kalmasına rağmen sergilediği agresif oyun ile 3-2 kazandı. Denizli Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Beşiktaş Josef de Souza’nın kırmızı kart görmesi sonucunda galibiyeti korumakta zorlanmasına rağmen 3 puanın sahibi olarak lige geri dönüş yaptı..

13. dakikada Anoubakarın ceza sahasının soluna derin pası ile buluşan Atiba topu filerle buluşturdu.

37.dakikada Atiba’nın şutunu ceza sahası içinde Oğuz Yılmaz’ın eliyle kesmesi sonucu hakem Alper Ulusuyos penaltı noktasını işaret etti. Posizyon’un VAR kararı incelemesi sonucunda topun başına geçen Aboubakar ağları havalandırdı.

48.dakikada Roiser’in sağ kanattan uzak direğe açtığı tehlikeli ortaya Larin’in dokunması sonucunda topu fileler ile buluşturdu.

77.dakikada ceza sahasının sağ bölgesinde topla buluşan Mesanovic’in mükemmel vuruşu sonucunda topun ağlarla buluşmasıyla farkı ikiye indirdi.

90+5. dakikada ceza sahasının sağında topla buluşan Sacko'nun vuruşu kalecinin bacaklarının arasından geçerek ağlarla buluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.