Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer google vodafone suriye akbank CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ato tim gündem başlıkları Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Dev Derbiye Doğru Cephelerde Son Durum

GALATASARAY

 

Sarı kırmızılı takımda herkes derbiye odaklandı.

Hayli kötü bir sezon geçiren ve kötü gidişatı bir türlü durduramayan Galatasaray açısından, bu maç prestij anlamına da geliyor. Aslan ezeli rakibini Arena’da yenerek, stresi ve baskıyı azaltarak sezonun kalanında daha rahat olmak istiyor.

Aslanda, bugünkü mücadeleyi kazanmak için çok fazla neden var. UEFA’dan gelen men cezasının sürecini ertelememek için Avrupa biletini almak zorunda olan Cim Bom’un, lig sıralamasında ilk 4’te yer alması gerekiyor.Fenerbahçe karşısında kaybedilecek olası puanlar, bu hedefte aslanın yara alması anlamına gelir.




Galatasaray Taraftarı

Tribün baskısı da maçın önemli faktörlerinden biri. Dev maçta taraftarın takımını yanlız bırakmayacağı düşünülüyor. Ancak daha öncede olduğu gibi takımın yapacağı olumsuz hareketler sezon başından beri eleştirilen Galatasaraylı futbolcuların her olumsuz harekette yoğun şekilde ıslıklanabileceği anlamına geliyor.

 


Yeni Hoca'nın Planı


Aslan’ın başında ilk maçına çıkacak olan yeni teknik direktör Jan Olde Riekerink, Fenerbahçe’yi ikinci bölgede durdurmayı düşünüyor. kalabalık ve dirençli bir orta sahayla Sarı-Lacivertliler’i karşılayacak. Podolski, Sneijder ve Yasin üçlüsü ise rakip kalede gol fırsatı arayacak. 

 

 

FENERBAHÇE

 

Hafta içinde Uefa Avrupa Ligi'nde Braga karşısında dağılan sarı kanarya, Galatasaray derbisini kazanarak hem moralleri düzeltmek hemde dün lig maçından galibiyetle ayrılan lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını korumak istiyor. 

Perreira'nın Geleceği Derbiye Bağlı

Avrupa ligine veda edilen Braga maçının başrolü hakem İvan Bebek olsada, Pereira sakin kalamadığı için tribünde gönderilmesi, ayrıca maç içerisinde yapılan değişiklikler de tepki topladı. Avrupa Ligi’nden elendikten sonra, ligde derbiyi kaybedip zirvenin iyice gerisine düşmek, 47 yaşındaki teknik adamın kredisini olumsuz etkileyebilir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.