Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye sıla Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Eczacıbaşı VitrA Şampiyonluğu Son Maça Taşıdı

Voleybol'da Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-off Final Etabı dördüncü karşılaşmasında Eczacıbaşı VitrA, Vakıfbank'ı 25-16, 18-25, 25-23, 21-25 ve 15-13‘lük setlerle 3-2 mağlup etti.   

Eczacıbaşı VitrA, 5 maç üzerinden oynanacak ve 3 galibiyet alan takımın sezonu şampiyon olarak tamamlayacağı Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-off Final Etabı’nda 2-1 geride olduğu seriyi 2-2’ye getirdi.

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin şampiyonun belli olacağı beşinci ve son karşılaşma 05 Mayıs 2019, Pazar günü, saat 14.00’te yine TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.