Öne Çıkanlar meb cumhurbaşkanı erdoğan haberleri adana KPSS Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan TOGG CHP İzmir Milletvekili Kani Beko AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin CHP Sözcüsü Öztrak CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer Generali Sigorta

Edin Visca Trabzonspor Yolunda

Geçtiğimiz sezon Başakşehir’de  oynayan başarılı orta saha oyuncusu Edin Visca'nın Trabzonspor ile anlaşmaya vardığı duyuldu.

Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan 27 yaşındaki Bosnalı kanat oyuncusu Visca, Trabzonspor’la her konuda anlaştığı duyuldu. İlerleyen günlerde resmi açıklama ve imza töreni bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Başakşehir’in ligi ikinci bitirmesi ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmasında büyük payı olan Visca’yı, Ersun Yanal’ın istediği söyleniyordu. Kulüp başkanı Muharrem Usta konuyla ilgili Haber61'e yaptığı açıklamada, “Görüşmelerimiz halen sürüyor. Visca transferinde sona yaklaştığımızı söyleyebilirim. Transferde her şey olumlu yönde ilerliyor. Bu transferi kısa süre içinde bitirerek Visca’yı da Macaristan kampına göndermek istiyoruz” dedi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.