Öne Çıkanlar Dökme Zeytinyağı Cumhuriyet Bayrağı Bursada Tamamlandı Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Kadın Kolları Başkanı kim oldu Cumhurbaşkanlığı Seçiminde 6 Aday Yarışacak İlk Turda Salt Çoğunluk Aranacak Cumhurbaşkanlığı 2018 Bütçesi Cumhurbaşkanlığı Himayesinde 15 Temmuzun Birinci Yılına Özel Anma Programı Cumhurbaşkanlığı sistemi Cumhuriyetimizin Aydınlık Yüzüdür anka gündemi bugünün gündemi Afet Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu Hatay seçim sonuçları

Elazığsporlu Onur Güney’den, Başkan Yanılmaz’a Anlamlı Hediye

PTT 1. Lig’de mücadele veren Vartaş Elazığspor’un takım kaptanı Onur Güney, 3-1’lik Denizlispor galibiyetinin ardından   minik kızı İsra ile birlikte Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret ederek, Başkan’a formasını hediye etti. 

Başkan Mücahit Yanılmaz : “Hedef Süper Lig 

Vartaş Elazığspor’u Denizlispor galibiyetinden dolayı tebrik eden Başkan Yanılmaz, “Takım kaptanımız Onur’u ve tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Pazar günü çok güzel bir oyunla Denizlispor’u 3-1 yendiler. Onur da kadirşinaslık göstermiş, formasını bize getirmiş. Ben bu formayı bir emanet olarak hep saklayacağım” dedi. Elazığspor’un başarısını devam ettireceğine inandığını vurgulayan Başkan Yanılmaz, “Her maç özeldir ve kıymetlidir. Dolayısıyla bu maçları kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz sezon sonunda Elazığspor’u süper lige taşımaktır. Futbolcularımızı ve teknik heyeti Denizlispor karşısında alınan galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın her zaman yanlarında yer alarak destek olduğuna vurgu yapan Vartaş Elazığspor takım kaptanı Onur Güney, “Sayın Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz, Denizlispor maçı öncesi gerek manevi, gerekse maddi destekle yanımızda yer alarak, kazanılan galibiyete önemli katkı sağladı. Ben maç öncesi kendi kendime söz verdim. Maçı kazanırsak formamı Başkanımıza hediye etmek istedim. Maçı kazandık. Bizler bu verilen bu desteğe layık olmak için bu takımın başarıya ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.