Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN palandöken Hadise bugünün gündemi terör Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ömer fethi gürer elazığ cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya

Ertelenen Derbide Yeni Tarih Netleşiyor

Galatasaray-Fenerbahçe maçının güvenlik sebebiyle ertelenmesinin ardından herkesin aklında tek bir soru var. Derbi ne zaman oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yaptığı ilk açıklamada karşılaşmanın gününün ileri bir tarihte duyurulacağını belirtti. Çünkü her iki takım da yoğun bir fikstüre sahip ve bu fikstür dolaysıyla iki takımdada uygun süre bulunmuyor.


İKİ TAKIMDA TÜRKİYE KUPASINDA DEVAM EDİYOR

Ligin bitmesine 8 hafta kaldı ve federasyon, bu maçın sonucunun şampiyonluk yarışına direkt olarak etki edeceğinden derbiyi kısa zaman içinde oynatmayı planlıyor. 20 Nisan’da Türkiye Kupası’nda her iki takım yarı final karşılaşmalarına çıkacağı için o hafta pas geçiliyor.  

 

EN UYGUN TARİH 6 NİSAN

Galatasaray, 29. hafta mücadelesinde deplasmanda Antalyaspor ile 15 Nisan Cuma günü karşılaşacak. Yani Sarı-Kırmızılılar, 12 ya da 13 Nisan’da Fenerbahçe mücadelesini oynarsa dinlenemeyecek. Fenerbahçe de 28. hafta maçına 10 Nisan’da Konya’da çıkacağından dinlenecek zaman bulunmuyor. Kısacası 11-15 Nisan arasını kapsayan hafta içi, iki takıma da uymuyor. Milli aradan sonra ise 27. haftada 2 Nisan tarihinde Galatasaray Eskişehir deplasmanına gidecek. Fenerbahçe de 3 Nisan’da evinde Osmanlıspor’u konuk edecek. Hafta içinde yani 6 Nisan’da derbinin yapılması halinde Cim Bom 4 gün aranın ardından sahaya çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.