Öne Çıkanlar deprem İdlib bugünün gündemi zam Dünyanın en kurak şehirleri Yalovada hava durumu deniz naki Wishbone Ash Da Vinci Robotik Cerrahi Yöntemi Dış Borç Stoku Ağustos 2023 Enflasyonu Derya Özel

Eskişehir Uzatmada Yıkıldı

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmalarında kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor, Medipol Başakşehir'a son dakika golüyle boyun eğerek kümede kalma umutlarını mucizelere bıraktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarının hemen başında 48. dakikada  Medipol Başakşehir Napoleoni'nin golüyle öne geçti. 66. dakikada sahneye çıkan Okriashvili, Eskişehirspor'a beraberliği getiren golü kaydetti.

90+4'te sahneye çıkan Sokol Chikalleshi ise maçın sonucunu ilân eden golü attı: 1-2

Karşılaşmada başka gol olmayınca karşılaşma Medipol Başakşehir'in 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla Medipol Başakşehir puanını 56'ya yükselterek ligi 4. sırada tamamlamayı garantiledi.

Eskişehirspor Nasıl Kümede Kalır?

Spor Toto Süper Lig'in son haftasına girilirken Eskişehirspor 30 puanda kaldı. Eskişehirspor kümede kalabilmesi için Ligin son haftasında Medicana Sivasspor Fenerbahçe'yi, Eskişehirspor da Gençlerbirliği'ni gener, Gaziantepspor da Antalyaspor'a yenilirkse kırmızı-siyahlı takım üçlü averajda üstün olduğu için ligde kalacak.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.