Öne Çıkanlar ırak pkk fetö TarımGFE spk terörist cumhurbaşkanı erdoğan ICBC) Asena CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Cumhur İttifakı İsrail

Fenerbahçe, Antalya'dan Puansız Dönüyor

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta kapanış maçında Antalyaspor, Fenerbahçe'yi 1-0 yendi.akibin direncini


Fenerbahçe Antalyaspor karşısında maça baskılı başladı. ilk dakikalar Fenerbahçe'nin baskısıyla başlarken Antalyaspor rFenerbahçe'nin hızını ancak 12. dakikada kesebildi.

12. dakikada rakibinin hızını kesen evsahibi Antalyaspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada Danilo'nun ortasında Deniz topa yükseldi ve darbeli bir biçimde topu kaleye gönderdi ama top Volkan Demirel'in üstüne gitti.

28. dakikada yine evsahibi ekip gole çok yaklaştı. Fenerbahçeli oyunculara orta sahada pres yapan Eto'o topu kaptı. Ceza sahasına doğru dikine topu süren Kamerunlu yıldız Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldı ve şutunu çekti. Volkan Demirel bu şutu ayaklarıyla güçlükle önledi. 

İlk yarıdan gol sesi çıkmayınca iki takımda soyunma odalarına 0-0 eşitlikle gitti.

Fenerbahçe ikinci yarıya ilk yarıda ki gibi hızlı başladı. Ve Antalyaspor kalesinde etkili olmaya başladı.
49. dakikada Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Lens'in sağ kanattan kaleye gönderdiği serbest vuruş direkten oyun alanının dışına gitti.

54. dakika da Fenerbahçe Lens ile etkili olmaya başladı. Kazanılan serbest vuruşu Lens bekletmeden kullandı ve Sow karşı karşıya kaldı fakat Senegalli oyuncu topa sahip olamadan Diego araya girdi ve topu uzaklaştırıp tehlikeyi bitirdi. 

63. dakikada Fenerbahçe baskısını artırdı. Moussa Sow kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan çok sert bir şut gönderdi fakat top Fornezzi'nin müdahalesiyle kornere çıktı. Lens'in kullandığı korner atışında Souza topa yükseldi ama top geriye açıldı. Seken top Şener'e kadar geldi. Şener ortasında Eto'o'ya topu çarptırdı ve top kornere çıktı. Lens'in kullandığı kornerle gelişen atak tehlike yaratmadı ve Lens'in hatalı pasında top bu kez auta çıktı. 

Fenerbahçe gol ararken Antalyaspor öne geçti. 65. dakikada Yekta ceza sahası yayında Eto'o'nun pasıyla topla buluştu. Topu düzelten Yekta kaleyi karşıdan gören bir noktadan çok sert bir şut gönderdi ve top ağlarla buluştu.  1-0

Fenerbahçe yediği golden sonra tüm hatlarıyla Antalyaspor kalesine yüklenmeye başladı.

73. dakikada Fenerbahçe beraberlik golüne çok yaklaştı. Volkan Şen'in ortasında penaltı noktasının orada Souza voleyle topu kaleye gönderdi ama top kalenin hemen üzerinden auta çıktı. 

Kalan dakikalarda Fenerbahçe'nin baskısı gol getirmeyince evsahibi ekip güçlü rakibi Fenerbahçe'yi İstanbul'a puansız yolcu ediyor. Bu sonuçla Fenerbahçe 25 puanda kalırken, Antalyaspor puanını 19'a yükselterek Lig'de 9. sıraya yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.