Öne Çıkanlar ırak pkk terörist cumhurbaşkanı erdoğan fetö Asena ICBC) spk TarımGFE Cumhur İttifakı CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ziraat

Fenerbahçe Bu Akşam Çeyrek Final İçin Tur Şansı Arayacak

Geçtiğimiz hafta Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde konuk ettiği Portekiz temsilcisi Braga'yı Mehmet Topal'ın attığı golle 1-0 mağlup eden Fenerbahçe Portekiz'den de çeyrek final için avantajlı bir skorla ayrılarak, adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. 


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında 17 Mart Perşembe günü Portekiz ekibi Braga ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk maçı 1-0 kazanan sarı-lacivertli ekibimiz, Portekiz'den çeyrek final biletiyle dönmeyi hedefliyor.


Estádio Municipal de Braga Stadı'nda oynanacak mücadele saat 22.05'te başlayacak. Bu dev maç, TRT 1 veTRT Radyo 1'den canlı yayınlanacak.

İstanbul'da oynanan ilk maçı Fenerbahçe, Mehmet Topal'ın golü ile 1-0 kazanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.