Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Fenerbahçe'den Tarihi Galibiyet

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında deplasmanda farklı kaybettiği Manchester UnitedSow ve Lens'in golleriyle 2-1 yenerek hem rövanşı aldı hem de gruptaki iddiasını sürdürdü.

Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda oynanan maçın henüz 2. dakikasında Moussa Sow'un attığı şık  golle 1-0 öne geçti.
Fenerbahçe 59'uncu dakikada Jeremain Lens, serbest vuruştan attığı golle farkı ikiye çıkardı. 2-0 Manchester United'ın tek golünü 89. dakikada Wayne Rooney kaydetti.

Grubun diğer maçında Grubun diğer maçında Hollanda temsilcisi Feyenoord, deplasmanda Ukrayna ekibi Zorya ile 1-1 berabere kaldı. 4. hafta maçları sonunda Temsilcimiz Fenerbahçe 7 puanla averaj ile Feyonoord'un önünde liderliğe yükseldi. Manchester United bu yenilgiyle 6 puanda kalarak 3. sıraya geriledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.