Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları vodafone Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite

Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ı Farklı Yendi: 92-74

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe, derbi maçta Galatasaray Odeabank'ı 92-74 yenerek farklı bir galibiyet aldı.

Karşılıklı basketler ile geçen ilk çeyreği Galatasaray Odeabank Fenerbahçe karşısında 20-19 önde tamamladı. İkinci çeyrekte bir ara farkı 9 sayıya çıkaran Galatasaray Odeabank, bu dakikadan sonra rakibinin savunmada başarılı oluşu sayesinde sayı üretemedi. Bu dakikalarda Fenerbahçe, Sloukas'ın yönlendirdiği hücumlar sonucunda 13-2'lik seriyle öne geçti ve ve soyunma ordasına 41-39 önde gitti.

Üçüncü çeyrekte yine sahada Fenerbahçe vardı. 27 dakikada farkı 11 sayıya çıkaran fenerbahçe üçüncü çeyrek sonucunda Nunnaly ve Vesely'nin basketleriyle final periyoduna 16 sayı farkla girdi.  Son periyotta ta farkı artıran Fenerbahçe sahadan 92-74 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

Bu sonuçla Galatasaray Lig'de ikinci mağlubiyetini alırken, Fenerbahçe üst üste 5. galibiyetini aldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.