Öne Çıkanlar ankara konya bodrum pakistan sgk kastamonu chp Bala Konyada Askeri Uçak Düştü Kovid 19 Kosova Cumhurbaşkanı OsmaniSadriu Kosova Prizren Kalesi

Fenerbahçe, Malatya'dan Puansız Dönüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 2. hafta müsabakasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu.  Karşılaşmanın tek golü 70. dakikada Danijel Aleksic'den kaydetti. 

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 31. dakikada Fenerbahçe'den geldi.  Slimani'nin pasıyla topla buluşan Barış Alıcı'nın ceza sahası dışında sol çaprazdan attığı şutu kaleci Ertaç iki hamlede topa hakim oldu.

42. dakikada Fenerbahçe yeni transfer Slimani ile yine etkili oldu. Ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde Mina'nın kaptırdığı top, Slimani'nin önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutunda kaleci Ertaç meşin yuvarlağın sahip olarak gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısına Fenerbahçe etkili başladı. Peş Peşe ataklardan sonra 58. dakikada mutlak bir go pozisyonunda Malatya defansı çizgi üzerinden çıkardı. Şener'in ceza sahası içerisine yaptığı ortada, kaleci Ertaç müdahale ederek topu uzaklaştırmak istedi. Topu önünde bulan ve bekletmeden vuran Barış'ın şutunda, savunma oyuncusu Seth kale çizgisi üzerinden meşin yuvarlağı taca gönderdi.

Fenerbahçe gol ararken kalesinde go gördü ve yenik duruma düştü. 70. dakikada Guilherme'nin sağdan ceza sahası içerisine yaptığı ortaya hareketlenen Danijel Aleksic'in arka direkte gelişine çok sert vurdu ve topu filelere gönderdi. 1-0

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe, Evkur Malatya'ya 1-0 mağlup oldu ve 3 puanda kaldı. Evkur Malatyaspor ise sezona iyi bir başlangıç yaparak 2 de 2 yaptı ve puanını 6'ya yükseltti.



 


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.