Fenerbahçe Rahat Kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendi. 

Hafta içi Avrupa UEFA Ligi maçında güçlü Manchester United'i 2-1 yenerek morol bulan ve bu moralle maça çıkan Fenerbahçe Akhisar Belediyespor    maçını çok rahat kazandı.   

Fenerbahçe 26. dakikada öne geçti. Sol kanattan Chahechouhe'nun ceza sahasına ortasında altıpas önündeki Van Persie'nin şutunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 0-1
Akhisar Belediyespor yediği golün şokunu çabuk atlatmak isterken bir şok daha yaşadı.32. dakikada kazandığı penaltı atışını Rodallega ile yararlanamadı ve beraberlik şansını kaybetti.
Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Fenerbahçe ikinci yarıda da rahat oyununu devam ettirdi. 66. dakikada farkı Chahechouhe ile 2'ye, 77. dakikada Emenike'nin ayağından farkı 3'e çıkardı. 0-3 khisar Belediyespor'un teselli sayısı 90+3'de  32. dakikada penaltıdan yararlanamayan Rodallega'nin ayağından geldi. 1-3

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 3-1 galip ayrıldı.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.