Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları vodafone Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite

Ferhat Kiraz Ankaragücü’nde

Ankaragücü, Malatyaspor’ da forma giyen Ferhat Kiraz ile anlaştıklarını açıkladı.

Ankaragücü yaptığı açıklamada Kiraz’ın Beştepe Tesislerinde Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ile görüştükten sonra 2 yıllık ön sözleşmeye imza attığını bildirdi. Açıklamada Kiraz “Ankaragücü forması giyecek olmamdan dolayı mutluyum. Gerçekten büyük bir camiaya geldim. Çok çalışarak elimden gelenin en iyisini yaparak bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

Açıklamada ayrıca başkan Yiğiner’in Kiraz transferi ile kadrolarının daha da güçlendiğini belirterek 2-3 transfer yaparak kadroyu tamamlayacaklarını ifade etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.