Öne Çıkanlar galatasaray palandöken türk telekom ukrayna trabzonspor yapı kredi ingiltere anadolu efes dolar Göztepe Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş Haberleri

FIVB Grand Prix Medya Toplantısı Düzenlendi

Türkiye ev sahipliğinde, 7-8-9 Temmuz tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek olan , Volleyball World Grand Prix 1. Etap karşılaşmaları öncesi, medya toplantısı yapıldı.
 
Ankara’da 1. Etap karşılaşmaları öncesi, A1 grubunda bulunan Belçika, Brezilya, Sırbistan ve Türkiye kadın voleybol takımlarının koçları ve kaptanları medya toplantısına katıldı. Koç ve kaptanların yanı sıra toplantıya TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, CEV Asbaşkanı ve FIVB Süpervizörü Banu Can Shurmann katıldı.  

Toplantıda ilk sözü alan Süpervizör Shurmann, bütün takımlara başarılar diledikten sonra destek için voleybol severleri maçlara davet etti.

"Önemli Ve Güçlü Takımlara Karşı Oynayacağız"

Ardından konuşan Belçika takımının Koçu Gert Vande Broek; “Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Ankara’da 4. Kez bulunuyoruz. Çok güçlü takımlara karşı oynayacağız. Turnuvaya yarın Brezilya ile oynayarak başlayacağız. İki oyuncumuzun sakatlanması nedeniyle onları Belçika’da bıraktık. Belçika tabii ki küçük bir ülke, kadromuz çok geniş değil. Bu nedenle oyuncularımızın eksikliğini hissedeceğiz. Ancak geri kalan oyuncular yeterli performansı gösterecektir. Hedeflerimiz ve sonuçlar hakkında şimdiden konuşmak doğru değil. Çünkü önemli ve güçlü takımlara karşı oynayacağız. Bizim hedefimiz Dünya Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası’na katılmaktı" ifadelerini kullandı.



“Takımın Kendini Geliştirmesi İçin Çok Önemli Bir Turnuva”

Belçika takım koçunun konuşmasından sonra mikrofon uzatılan Brezilya takım Koçu Jose Roberto Lages Guimaraes, “Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Genç bir takımla geldik; bu takımın kendini geliştirmesi için çok önemli bir turnuva. Önemli rakiplerle oynayacağız. Burada olmaktan mutluyuz" dedi.





 
“Ankara’da Her Zaman Güzel Bir Atmosfer Oluyor”

Sırbistan takım koçu Terzic Zoran ise, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Ankara’da her zaman güzel bir atmosfer oluyor. Özellikle seyirciler için çok güzel bir turnuva olacak çünkü çok önemli rakipler var burada. Tabii ki amacımız bütün maçları kazanmak. En iyi performansımızı sahaya yansıtmak” şeklinde konuştu.






"Amacımız Bütün Performansımızın Yüzde Yüzünü Sahaya Yansıtmak"

Türkiye takımının koçu Guidetti Giovanni ise konuşmalarında şunları kaydetti:

“Ankara seyircisinin desteğini Milli Takım olduğumuz için iyi biliyoruz. Grubumuz en zorlu gruplardan biri; Belçika, Sırbistan ve Brezilya çok zorlu takımlar. Amacımız her gün daha iyi bir takım haline gelebilmek. Sezon içinde oynama şansı bulamayan oyuncularımız, bu turnuvada oynama fırsatı ve kendini geliştirme fırsatı olacak. Amacımız bütün performansımızın yüzde yüzünü sahaya yansıtmak.”


Yarın başlayacak olan ve TVF Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak A1 grubu maçların programı ise şöyle;

- 7 Temmuz: Türkiye-Sırbistan saat 16.30
-7 Temmuz: Belçika-Brezilya saat 19.30
-8 Temmuz: Brezilya-Sırbistan saat 16.30
-8 Temmuz: Türkiye-Belçika saat 19.30
-9 Temmuz: Sırbistan-Belçika saat 16.30
-9 Temmuz: Türkiye-Brezilya saat 19.30

           

          

 
 
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.