Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 pkk recep tayyip erdoğan türk telekom

Galatasaray, Augsburg'dan Fark Yedi

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da bulunan Galatasaray, Alman ekibi Augsburg ile oynadığı hazırlık maçını 4-1 kaybetti. 

Karşılaşmanın ilk tehlikeli pozisyonu Augsburg'dan geldi. 7. dakikada Kaleci İsmail Çipe'nin ayağından topu açtığı pozisyonu iyi değerlendiren Augsburg forvetinin boş kaleye rağmen topu dışarı attı. 

Rakibi Augsburg karşısında etkisiz bir oyun oynayan Galatasaray 13. dakikada kalesinde golü gördü. Bu dakikaya kadar Tempolu bir oyun oynayan Augsburg aradığı golü Niederlechner'le buldu. Orta sahada kaptığı topla hızlı çıkan kırmızı-beyazlılar sağdan ceza sahasına atılan yerden bir pasın Emre Taşdemir'in müdahalesi sonrası sekmesiyle Niederlechner'i buldu, o da yakın mesafeden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0

Galatasaray maçta ilk tehlikeli pozisyonunu 20. dakikada buldu. Babel sağdan getirdiği topu ceza sahasına çevirdi, Donk'un yaptığı vuruş savunmadan döndü. Ardından Erencan dönen topu takip edip bir vuruş daha yaptı ama yine savunma tehlikeye duvar olarak gole izin vermedi. 

25. dakikada Babel'e ceza yayının biraz uzağında yapılan sert faul sonrası Jimmy cepheden etkili bir vuruş yaptı ama top direğin hemen yanından dışarı gitti.

31. dakikada Augsburg farkı ikiye çıkardı. Gruezo'nun yaptığı vuruşta savunmadan seken top filelere gitti. 2-0

34. dakikada Augsburg bir kez daha ağları buldu, sağdan başlayan atakta ceza sahası içine çevrilen sert topa Gregoritsch ayak koyup sektirdi ve top filelere gitti.  Ama ofsayt bayrağının havaya kalkmasıyla ağlara giden top geçerli sayılmadı. 

43. dakikada Galatasaray maçtaki en net gol pozisyonunda, Donk'un pasıyla ceza sahasına doğru inen Linnes arka tarafa güzel bir orta yaptı, topu kafayla uzak köşeye bırakmak isteyen Adem'in vuruşu az farkla auta gitti.

Maçın ilk yarısı Augsburg'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

48. dakikada Mariano'nun pasında başlayan atakta Linnes sağdan ortayı yaptı, ceza sahasının yakın tarafında Erencan gelişine dokunup ağları bulmak istedi ama vuruşu dengesiz olunca top dışarı gitti.

53. dakikada Augsburg farkı 3'e çıkardı. Galatasaray savunmasının zincirleme hataları sonrası ceza sahasında boşta kalan top Augsburg tarafından arka direğe çevrildi, Hahn net bir vuruşla topu filelere gönderdi. 3-0.

Santranın hemen ardından fark 4'e çıktı. Çabuk gelen Augsburg bu kez de Russo'nun ceza yayında yaptığı yerden ve sert bir vuruşla topu filelere gönderdi. 4-0

87. dakikada Galatasay farkı 3'e indirdi. Ausburg savunması yine pas yapmaya çalışırken kritik bir hata yaptı, Ömer Bayram bu hatayı presle değerlendirip ceza sahasına girip sol çaprazdan uzak köşeye şık bir vuruş yapıp topu filelere gönderdi. 4-1

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. 

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.