Öne Çıkanlar Anadolu Sağlık Merkezi Muratbey şanlıurfa TURİST beyoğlunda bina çöktü ekonomi bakanı çeyizde ne olur dsp 3 kişi öldü pelin öztekin Dragon Kapsülü Başbakan davutoğlu

Galatasaray Başkanı Cengiz: “Mücadele Bir Varlıktır, Mücadeleye Devam Edeceğiz"

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nden taburcu oldu.

İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak ile Başkan Yardımcılarımız Yusuf Günay ve Kaan Kançal da Başkanı yalnız bırakmadı. Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, bu süreçte dualarıyla destek veren herkese teşekkür ederek mücadeleye devam edeceğini belirtti.

Başkan Mustafa Cengiz, "Ben gördüğünüz gibiyim. Sabahtan yatsı namazına kadar dualarla haşr eden taraftarıma, camiama, tüm Türk halkına teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Mücadele bir varlıktır. Mücadeleye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Başkanı ardından açıklama yapan Prof. Dr. Dursun Buğra, Başkan Mustafa Cengiz'in tedavi sürecinde Galatasaray'ın meseleleri ile ilgilenmeyi sürdürdüğüne şahit olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Mustafa Cengiz, çok zorlu bir süreçten geçti. Arka arkaya iki tane müdahale yapıldı. Çok şükür bugün gördüğünüz gibi sağlığına kavuşmuş şekilde evine uğurladık. Bu bizim için de camia için de büyük bir mutluluk. Umarım bundan sonraki tedavi sürecinde her şey yolunda gider. Zaten görevini bırakmadığına hastanede yattığı süre içerisinde şahit olduk. Bundan sonra da Galatasaray'ın başına daha sağlıklı ve güçlü şekilde dönecektir. Buna sağlık ekibi olarak çok inanıyoruz hepimiz. Tıbbi olarak başka bir şey söyleme şansına sahip değiliz. Hastanemizde onu ağırlamaktan ve uğurlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.