Galatasaray, Beşiktaş'ı Avladı

Süper Lig'in 40. haftasında oynanan derbi mücadelesinde Galatasaray, lider Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederek ligini bitimine 2 hafta kala puan farkını 3'e indirdi. 

11. dakikada Galatasaray öne geçti. Gedson'un rakip defans arkasına gönderdiği enfes pas sonrasında kaleciyle karşı karşıya kalan Babel topu filelere gönderdi. 1-0

37. dakikada Beşiktaş penaltı atışı kazandı. Korner atışında Beşiktaş ön direğe ortalarken Atiba Hutchinson kendini yerde buldu. VAR incelemesi sonrasında hakem penaltı noktasını gösterdi.

42. dakikada beyaz noktada topu başın geçen Rachid Ghezzal topu filelere gönderdi. 1-1

45. dakikada bu kez Galatasaray penaltı atışı kazandı. Gedson Fernandes’in serbest vuruştan arka direğe gönderdiği ortada Onyekuru net gol pozisyonunda kafayı yan ağlara vurdu; ancak öncesinde Falcao, Atiba Hutchinson tarafından düşürüldü. Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. 45+1. dakikada Beyaz noktaya topu diken Radamel Falcao, kaleci ve topu farklı köşelere gönderdi. 2-1

Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. 

76. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Beşiktaş savunmasına mükemmel bir baskıyla topu alan Emre Kılınç ceza sahasında kaleci Ersin’i de çalımlayarak Arda Turan’a al da at dercesine bir pas çıkardı. Kaptan Arda Turan topu tek vuruşta filelere gönderdi. 3-1. 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Beşiktaş büyük bir şansı kaybetmiş oldu. 

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşGalatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.