Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla google suriye akbank vodafone chp niğde milletvekili ömer fethi gürer ato tim CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem başlıkları

Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Nerde, Ne Zaman, Hangi Kanalda ?

Galatasaray, Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki mücadele, bu akşam saat 20.00’de başlayacak.

Fenerbahçe'nin lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını açmaması için karşılaşmadan 3 puanla dönmesi şart.

Öte yandan Galatasaray ise prestij peşinde.

Geçen sezonu 3 kupayla kapatan sarı kırmızılı ekipte bu yıl işler yolunda gitmedi. Hedeflerinden bir bir uzaklaşan Galatasaray'ın tek hedefi Türkiye Kupası olsada ezeli rakibini yenerek prestij kazanmak ve taraftarından gelen tepkileri biraz olsun azaltmak istiyor.

 

Maçın Detayları

Maç: Galatasaray – Fenerbahçe

Hakem:Mete Kalkavan, Yardımcı hakemler Aleks Taşçıoğlu, Esat Sancaktar, Murat Özcan, Burak Taşkınsoy, Dördüncü hakem ise Serkan Ok 

Yer: Ali Sami Yen SK Türk Telekom Arena

Tarih: 20.03.2016 Saat: 20.00

Yayın: Lig TV (Canlı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.