Galatasaray, Fenerbahçe Ve Beşiktaş'tan Elazığ'da Yaşanan Deprem İçin Geçmiş Olsun Mesajı

Üç büyüklerden Galatasaray Spor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Beşiktaş JK,  Elazığ'da meydana gelen 5.3 şiddetindeki depreme ilişkin geçmiş olsun mesajı yayımladılar. 

Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan geçmiş olsun mesajında; "Elazığ’da meydana gelen, çevre illerle bölgelerde de hissedilen depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi. 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan geçmiş olsun mesajında; "Elazığ’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi. 

Beşiktaş JK'den yapılan geçmiş olsun mesajında; "Elazığ’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını diliyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.