Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Galatasaray'ın 7DAYS Eurocup Macerası Sona Erdi

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 7DAYS EuroCup 10. hafta mücadelesinde Kızılyıldız'a Sinan Erdem Spor Salonunda 100-83 mağlup oldu. Bu mağlubiyet ile Galatasaray'ın 7DAYS EuroCup macerası sona erdi.

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı basketler ile geçilirken Galatasaray çeyreğin ilk 5 dakikalık kısmını 14-11’lik üstünlükle geçti. Nigel Hayes’in sayılarıyla skordaki üstünlüğünü korumayı başaran Galatasaray karşılaşmanın ilk çeyreğini 26-24 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin ilk dakikalarında Kızılyızdız 0-6'lık bir seri yakalayarak 30-26 öne geçti. İlerleyen dakikalarda takımımız, Göksenin Köksal ve Aaron Harrison ile bulduğu üç sayılık basketlerle 6-0’lık bir seri yakalayarak 35-33 öne geçti. Kızılyıldız bu dakikadan itibaren dış atışlarda bulduğu isabetli atışlarlar oyunda üstünlüğü ele geçirdi ve soyunma odasına 42-49 önde girdi.

İkinci devredede oyunun tamamen üstünlüğünü eline geçiren Kızılyıldız farkı çift hanelere taşıdı. İlerleyen dakikalarda mücadele iki takımın karşılıklı bulduğu basketler ile geçildi ve çeyreğin son 3 dakikasına Kızılyıldız'ın 57-70’lik üstünlüğüyle girildi. Bu dönemde Galatasaray'ın skor yükünü üstlenen Nigel Hayes ile final periyoduna 68-79'luk skorla gidildi. 

Karşılaşmanın son çeyreğindede üstünlüğünü koruyan Kızılyıldız temsilcimiz Galatasaray'ı 10-73 mağlup etti. Bu sonuç ile Galatasaray 7DAYS EuroCup'a veda etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.