Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

Galatasaray Karabükspor'u Son Saniye Golüyle Yendi

Süper Lig'in 2016/2017 sezonunun ilk hafta kapanış mücadelesinde ligin yeni temsilcisi Karabükspor'u konuk eden Galatasaray seyircisiz oynadığı karşılaşmada rakibini 1-0 yendi.

Galatasaray Süper Kupa maçındaki tribün olayları sebebi ile seyircisiz oynama cezası aldığı için, kendi sahasındaki karşılaşmada seyircisiyle buluşamadı.
Galatasaray ilk yarıya iyi başladı. Galatasaray ilk yarıda topa sahip olmasına reğmen hızlı ataklarla pozisyonları Küarabükspor buldu. Galatasaray ilk yarı boyunca 1 net pozisyon bulabildi.

4. dakikada, Ceyhun Gülselam'ın rakip sahada kaptığı top sonrasında ara pasını Mustapha Yatabare'ye aktardı ve sol çaprazdan Yatabare'nin şutu uzak direğin yanından auta çıktı.
12. dakikada muslera mutlak bir golü önledi. Ani gelişen Karabükspor atağında Yatabare sol çaprazdan içeri sert çıkardı ve Fernando Muslera'dan seken topu arka direkte Traore tamamladı ve yine Muslera müdahalesi ile kornere çıkardı.
13. dakikada Galasaray adına yine muslera vardı. Karabükspor'un sağ kanattan paslaşarak kullandığı köşe vuruşu sonrasında Traore sağ çaprazda müsait pozisyonda kaldı ve yakın mesafeli şutunu yine Muslera çıkardı.
32. dakikada Karabükspor bir gol daha kaçırdı. Abdou Razack Traore'nin pası ile sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Andre Poko'nun şutu uzak direği yalayarak auta çıktı.
Karabükspor, Galatasaray karşısında şutlarla ve hızlı ataklarla etkili oluyor. Karşılaşmanın 38. dakikasında Karabükspora frikik atışı kazandı. Topun gerisine Cristian Tanase geldi ve barajın üzerinden gönderdiği etkili şutu üst direk dibinden Muslera kornere çeldi
44. dakikada Galatasaray ilk yarı boyunca ilk net atağını yakaladı. Wesley Sneijder'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Aurelien Chedjou boş kaldı ancak istediği vuruşu yapamayınca meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
İlk yarı 0-0 tamamlandı.

Galatasaray ikinci yarıya istekli ve baskılı başladı.
51. dakikada Hakan Balta'nın savunmadan çıkarken kaptırdığı top sonrasında Serdar Deliktaş'ın rakip yarı sahanın ortasından aşırtma şutu üstten auta çıktı.
57. dakikada Galatasaray baskısını artırmasına rağmen net pozisyonlar bulamıyor. Eren Derdiyok'un tedavisi oyun alanı dışında yapılırken hızlı gelişen Karabükspor atağında Iasmin Latovlevici'nin sol çaprazdan sert şutu uzak direğin yanından auta çıktı.
73. dakikada Galatasaray'da Bruma'nın yerine oyuna Yasin dahil oldu.
83. dakikada Galatasaray'da Wesley Sneijder'in sol kanattan kornerini arka direkte Selçuk İnan altı pas dışına çıkardı ve Eren Derdiyok'un sektirdiği topa arka direkte Aurelien Chedjou'nun şutu üstten auta çıktı.
84. dakikada Karabükspor mutlak bir gol kaçırdı. Olafur Skulason'un sağ kanatta Lionel Carole'dan çaldığı top sonrasında altı pas dışına çıkardığı pasa Serdar Deliktaş boş pozisyonda dokunamadı ve gol şansını değerlendiremedi.
89. dakikada Muslera Karabükspor'un gol vuruşunu yine çıkardı. Ceyhun Gülselam'ın ceza alanı dışında kaleyi cepheden gören noktadan sert şutunu Fernando Muslera parmaklarının ucu ile kornere çeldi.
90+4 dakikada Galatasaray öne geçti. Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Aurelien Chedjou'nun ortasına Eren Derdiyok çok iyi yükseldi ve Barış Başdaş'ın üzerinden kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. 1-0
Galatasaray, ilk haftanın kapanış maçını Eren Derdiyok'un son saniye golü ile 1-0 kazandı
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.