Öne Çıkanlar deprem İdlib bugünün gündemi zam Dünyanın en kurak şehirleri deniz naki Wishbone Ash Da Vinci Robotik Cerrahi Yöntemi Ağustos 2023 Enflasyonu Dagi Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Roda Palaoğlu Dünya Zekâ Kongresi Liaoning

Galatasaray Yenilerek Adını Son 16 Turuna Yazdırdı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında deplasmanda TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Sivas Belediye Spor’a 2-1 mağlup oldu. İlk maçı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda 5-1 kazanan Galatasaray bu sonuçla adını son 16 Turu’na yazdırdı.

Galatasaray mücadeleye yedek bir kadroyla çıktı.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Sinan ve Eren ile kaleyi yoklayan Galatasaray 10. dakikada aradığı golü buldu.  Gökay’ın güzel pasıyla ceza sahasında topla buluşan Eren Derdiyok kafayla pasını Sinan Gümüş’e çıkarttı. Sinan da topu filelere gönderdi. 0-1

Golden sonra oyunda tempo düştü. 41’de ise Eren Derdiyok, ceza sahası sağ çaprazında kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda top auta gitti.

43. dakikada ev sahibi ekip beraberliği yakaladı. Ozan’ın sağ kanattan ortasında arka direkte topla buluşan Samet kafayla fileleri havalandırdı ve skora denge getirdi. 1-1

Bu golle karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlandı. 

İkinci yarıda ilk tehlikeli atak Galatasaray’dan geldi. 56. dakikada kullanılan kornerde Sinan Gümüş arka direkte kafayı vurdu top auta gitti.

64. dakikada ev sahibi ekip tehlikeli geldi. Ahmet Arı’nın pasında ceza sahasına sağ çaprazdan giren Hüseyin’in şutu auta çıktı.

67. dakikada evsahibi ekip yine Ahmet Arı ile tehlikeli geldi. Savunma arkasına sarkan Ahmet Arı’nın kaleci Eray İşcan’ın üzerinden yaptığı aşırtma vuruş auta çıktı.

90. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Son dakikada kullanılan kornerde Ali Aydın’ın kafa vuruşunda top filelere gitti. Bu golle Sivas Belediye Spor maçı 2-1 kazandı. Ancak ilk maçı 5-1 kazanan Galatasaray, adını Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 Turu’na yazdırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.