Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları akbank vodafone suriye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk fırat kalkanı ato

Galatasaray, Yuto Nagatomo'nun Bonservisini Aldı

Galatasaray, 2017-18 sezonunun ikinci yarısında Inter’den kiraladığı Yuto Nagatomo ile önümüzdeki 2 sezon için sözleşme imzaladı.

Yuto Nagatomo kimdir?

12 Eylül 1986 doğumlu Yuto Nagatomo profesyonel futbol kariyerine ülkesinin takımlarından FC Tokyo’da başladı. 2007-2010 yılları arasında Japonya Süper Ligi’nde top koşturan Nagatomo, 2010-2011 sezonu başında o dönem Serie A’ya çıkan A.C. Cesena tarafından kiralık olarak transfer edildi. 

Japonya’ya 17 Temmuz 2010’daki F.C. Tokyo-Vissel Kobe maçının ardından görkemli bir törenle veda eden ve İtalya macerasına başlayan Nagatomo’nın bonservisi Cesena tarafından Ocak 2011’de alındı ama Japon oyuncu hemen akabinde kendini bu kez kiralık olarak Inter’de buldu. 

6 Şubat 2011’de Wesley Sneijder’in yerine oyuna girdiği 5-3’lük Roma maçıyla Inter’de siftah yapan Japon oyuncunun bonservisi sezon sonunda Cesena’dan alındı. Nagatomo, kariyerine 2011-2018 yılları arasında Inter’de devam etti. Her iki ayağını da kullanabilen ve hem sol bekte hem de sağ bekte görev alabilen Japon futbolcu, bu süre zarfında toplamda 210 maça çıktı ve 11 gol kaydetti.  
 
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Inter’den kiralanan tecrübeli futbolcu, Galatasaray'ın elde ettiği 21. şampiyonlukta tamamı ilk 11’de olmak üzere çıktığı 16 maçta, 3 asist yaparak önemli rol oynadı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.