Öne Çıkanlar anka gündemi Çelebi Havacılık Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz Şubat 2024 Hizmet Üretici Fiyat Endeksi Avon Global CMOsu Özlem Çitçi oldu Özlem Çitçi kimdir Özlem Çitçi Garanti BBVAnın 2023 Yılı Net Kârı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi toplantısı Eda Özel Hacer Muhterem Coşan merhum ilahiyatçı Mahmud Esad Coşan

Galatasaray’dan Ali Sami Yen İçin Anma Töreni

Galatasaray, kulübünün kurucusu ve ilk sporcularından olan Ali Sami Yen ‘in ölümünün 66. yılında mezarı başına anma töreni düzenleyecek.

Galatasaray yaptığı açıklamada kulübün kurucusu ve ilk yöneticisi olan Ali Sami Yen’ in ölümünün 66.yılında saygıyla andıklarını ve Yen’in Feriköy Mezarlığı’nda ki mezarının başında 29 Temmuz saat 11: 00’ da bir anma töreni düzenleyeceklerini belirtti.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.